پرش به محتوا
خانه » موارد انحلال شركت تضامني

موارد انحلال شركت تضامني

  • از

آن قسمت از دارایی شرکت که در مدت تصفیه، مورد نیاز نیست به طور موقت بین شرکا تقسیم می‌شود. تقسیم دارایی شرکت، خواه در حین تصفیه و یا پس از ختم آن، در صورتی امکان دارد که قبلاً سه مرتبه در مجله رسمی و یکی از جراید، اعلام و یک سال از تاریخ انتشار اولین اعلام در مجله گذشته باشد. اگر یکی از شرکا حضور نداشته باشد انجام اما وکالت تام ­الاختیاری به اعضا دیگر داده باشد؛ با وکالتنامه میتوان در غیاب ایشان شرکت را منحل نمود؛ در غیر این صورت یا باید خود شخص حضور داشته باشد یا امکان انحلال با انجام آگهی دعوت ممکن خواهد بود.

اگر طبق اساسنامه شرکت، فوت یکی از اعضا باعث انحلال شرکت شود، و یکی از شرکا فوت کند، شرکت نیز منحل می شود. ۲) در صورتی که شرکت برای مدت معین تشکیل شده و آن مدت منقضی شده باشد؛ مگر اینکه مدت قبل از انقضا تمدید شده باشد. در صورتی که شرکت تضامنی برای مدت محدودی ایجاد شده باشد، پس از پایان این مدت شرکت خودبه‌خود از بین می‌رود.

  • به این موضوع هم توجه کنید که درخواست انحلال می تواند به دو صورت داده شود که همین موضوع به نوع انحلال هم بستگی خواهد داشت، مجمع عمومی فوق العاده و همچنین مرجع قضایی (دادگاه) قابلیت ارائه درخواست انحلال را دارند و این درخواست باید توسط سهامدارن امضاء شود.
  • حضور تمام اعضا و شرکا جهت امضا صورتجلسه و تعیین مدیر تصفیه الزامی است .
  • آن قسمت از دارایی نقدی شرکت که در مدت تصفیه مورد احتیاج نیست بین صاحبان سهام به نسبت سهام تقسیم می‌شود به شرط آن‌که حقوق بستانکاران ملحوظ و معادل دیونی که هنوز موعد تادیه آن نرسیده است موضوع شده باشد.
  • از دلایلی که باعث انحلال شرکت می شود می توان به ورشکستگی، فوت یکی از شرکاء، رای صادر شده از دادگاه و موافقت تمام شرکاء در خصوص انحلال شرکت اشاره کرد که در بخش بعدی توضیحات بشت در این خصوص ارائه خواهد شد.

صورتجلسه انحلال شرکت مسئولیت محدود تهيه شده و به امضاي شركا رسيده و مدير تسويه هم مشخص گرديده. دلیل اختیاری انحلال شرکت تنها زمانی صورت می گیرد که شرکا تصمیم به توقف شرکت بگیرند و به دلیل کمبود بودجه و ناتوانی در اداره شرکت تصمیم به ادامه فعالیت شرکت نداشته باشند. بله جناب طلوعی در متن هم توضیح داده شده که مدیر تصفیه می تواند خارج از شرکا باشد ولی حین صورتجلسه باید معرفی شوند. در پایان لازم به ذکر است ثبت انحلال شرکتها و اقدامات و الزامات قانونی قبل و بعد از آن از موارد بسیار مهم است که دارای تبعات قانونی و حقوقی متعددی است و از امور تخصصی حقوقی و ثبتی محسوب می‌شود.

رتبه بندی شرکت ها

تصفیه و بررسی بدهی های شرکت امری مهم و نیازمند تخصص در این زمینه است. به همین دلیل این امور توسط مدیر تصفیه که توسط اعضای هیئت مدیره تعیین می شود انجام می پذیرد. در ثبت شرکت مسئولیت محدود، مدت زمانی خاصی برای تحویل صورتجلسه انحلال به اداره ثبت شرکتها ذکر نشده است و محدودیتی ندارد. درچنین حالتی درخواست انحلال شرکت حتما باید از طریق دادگاه صورت گیرد و دادگاه این درخواست را در صورتی بررسی می نماید که نصف سرمایه از بین رفته باشد. موسسه بین المللی مشهور تشکیل شده از مجربترین وکلای پایه یک دادگستری، کارشناسان رسمی دادگستری در رشته‌های مختلف، کارشناسان با تجربه امور ثبتی، قضات سابق و بازنشسته خوشنام محاکم قضایی، مهندسان کامپیوتر در رشته‌های گوناگون و جمعی دیگر از کارمندان جوان و پر نشاط است. همچنین یکی از مسائلی که در میزان هزینه‌ها تاثیر گذار است حضور تمامی سهامداران و شرکاء در مجمع عمومی شرکت یا غیبت یک یا چند نفر از ایشان است که همین مسائل در هزینه نهایی کار تاثیر میگذارد.

انحلال شرکت بدون تصفیه

در مورد هزینه هم بله هزینه درج آگهی انحلال در روزنامی رسمی و کثیر جدا بوده و هرکدام حدودا ۴۵ تا ۷۵ هزار تومان می باشد. توضیحات در رابطه با اموال منقول و غیر منقول خارج از بحث این مقاله می باشد، اما برای آن که اطلاعاتی در رابطه با آن داشته باشید باید بگوییم که معمولا اموال نقدی و غیر نقدی رادر قانون و متون حقوقی با اصطلاح منقول و غیر منقول از یکدیگر تفکیک می کنند. در نهایت آگهی انحلال شرکت باید در روزنامه رسمی کشور و روزنامه کثیرالانتشار ثبت شود. گاهی یک شرکت بنا به ضرورت به حیات تجاری خود پایان داده و دچار انحلال می شود. در ادامه توضیحات مفید و جزئیات ثبت انحلال انواع شرکتها از جمله سهامی خاص، با مسئولیت محدود، تعاونی و غیره را مشاهده میکنید. برای جلوگیری از این مسائل و مشکلات، راهکار منطقی و قانونی ثبت انحلال شرکت است.

صفر تا صد ثبت شرکت با مسئولیت محدود؛ مراحل؛ هزینه و شرایط

اما ارائه این صورتجلسه منوط به شرایطی از جمله برگزاری جلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکتهای با مسئولیت محدود و ایضا تنظیم آن صورتجلسه در 3 نسخه روی سربرگ شخصیت حقوقی است. لازم به یادآوری است که یکی از این نسخ بعد از امضاء کل شرکاء می بایست برای انجام تشریفات ثبت رسمی به اداره ثبت شرکتها ارسال گردد. برای راه اندازی هر کسب و کاری فراهم آوردن مقدمات قانونی الزامی است. مطابق با تجربیات دانوما، انحلال شرکت‌های با مالکیت خصوصی (سهامی خاص، تضامنی، مسئولیت محدود، مؤسسه غیرتجاری) ایرانی یا از طریق مراجعه به مراجع ذی‌صلاح قضایی و به حکم دادگاه صورت می‌پذیرد، یا توسط ارکان تصمیم‌گیرنده شرکت‌ها رخ می‌دهد، یا پس از صدور حکم ورشکستگی شرکت منحل می‌شود. همچنین در مورد شرکت‌های تعاونی و شعب و نمایندگی شرکت‌های خارجی در ایران، دستگاه‌های متولی و تصمیم‌گیرنده، شرکت را منحل می‌کنند.

محاسبه مالیات شرکت­ها، روند ثابتی ندارد و به فاکتورهای متعددی وابسته است. اما معمولاً چنانچه شرکت دفاتر قانونی خود را تکمیل و ارائه دهد؛ مالیاتی که باید پرداخت کند پس از کسر هزینه درآمد زایی، برابر با ۲۵ درصد از مبلغ باقیمانده است. پس از آن به شرطی قابل ثبت است که توسط شرکت دیگری تقاضا نشده باشد. بعد از گذشت 5 الی 10 روز باز هم با مراجعه به سایت اداره ثبت و وارد کردن کد پیگیری می توانید وضعیت پرونده را ببینید که اگر بدون ایراد بوده باشد تایید شده است.