براساس این بند، داشتن محل کسب با موقعیت اداری اعم از ملکی یا استیجاری بهنام شرکت یا یکی از سهامداران عمده یکی از شرایط الزامی جهت صدور کارتبازرگانی برای اشخاص حقوقی است. همچنین برای دریافت کارت بازرگانی به همراه مدارک فرد باید درخواست خود را مبنی بر اخذ کارت بازرگانی تحویل اتاق بازرگانی داده و در سایت اتاق بازرگانی نیز ثبت نام کند. فرد در سایت اتاق بازرگانی مدارک را اسکن کرده و آپلود می کند، و بعد از آن باید منتظر تایید درخواست شود. ۲.ارائه اصل برگه مفاصا حساب مالیاتی اخرین سال عملکرد که از سامانه هوشمند بازرگانی باید مرینت شود دال بر بلامانع بودن تمدید کارت بازرگانی در سال جاری که به ادرس دفتر مرکزی شرکت، به همراه کلیه اوراق های قطعی و تشخیص مالیات از سال ۱۳۷۹ به بعد. جهت انجام مراحل تمدید کارت بازرگانی، صاحب کارت بازرگانی و یا نماینده قانونی شخص باید با ارائه نسخه اصلی کارت بازرگانی و مدارکی که در ادامه ذکر می کنیم، به اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن ایران و یا تعاونی مرکزی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماییند.
درتمام مراحل مربوط به پذیرش و دریافت کارت بازرگانی، مدیر عامل یا نماینده او به همراه معرفینامه و لیست بیمه باید حضور داشته باشند. صدور کارت بازرگانی برای دارندگان پروانه بهره برداری صنعتی ، کشاورزی ، معدنی و خدمات فنی و مهندسی و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات از مراجع ذیربط مشروط به انقضای دو سال از تاریخ صدور پروانه می باشد . ارائه ۲ برگ اظهارنامه ثبتنام ثبت در دفاتر بازرگانی که اداره ثبت شرکتها آن را گواهی کرده باشد. اصل و کپی مفاصا حساب مالیاتی موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم مبنی بر بلامانع بودن صدورکارت بازرگانی. متولدین سالهای ۱۳۳۷ و قبل از آن با مدارک فوقدیپلم و کمتر از آن، با ارائه کپی مدرک تحصیلی نیاز به کارت پایان خدمت ندارند.
• متولدین سالهای ۱۳۳۷ و قبل از آن با مدارک فوق دیپلم و کمتر از آن با ارائه کپی مدرک تحصیلی نیاز به ارائه کارت پایان خدمت ندارند. داشتن کارت بازرگانی برای افراد و یا شرکت های حقیقی و حقوقی ثبت برندهای تجاری غیر فارسی را نیز برای این اشخاص تسهیل می بخشد. کارت بازرگانی را می توان نوعی مجوز در نظر گرفت که افراد با در دست داشتن آن می توانند به تجارت خارجی مشغول شوند. کارت بازرگانی هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی صادر می شود. متقاضی باید اصل و کپی را از گواهی پلمپ دفترها را از اداره ثبت شرکت ها دریافت کرده و به مسئول تحویل دهد.
هر شخص حقیقی یا حقوقی تنها می تواند یک کارت بازرگانی داشته باشد. از اجاره نامه محضری که به نام شماست باید کپی بگیرید و همراه با اصل آن تحویل دهید. آدرس اجاره نامه باید همان آدرسی باشد که در اظهارنامه آمده است. ارائه گواهی از بانک مبنی بر تایید افتتاح حساب جاری توسط شما و نیز حسن اعتبار شما، نیاز است. مسلما از مهمترین پارامترهای برندیگ و بازاریابی برای یک شرکت تجاری، حضور در نمایشگاههای مختلف است. از مزایای داشتن کارت بازرگانی تسهیل شرکت در نمایشگاههای مختلف داخلی یا خارجی است.
کارت بازرگانی برای چه کسانی صادر میشود؟
کارت بازرگانی توسط شعب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در تهران یا شهرستان ها به نام متقاضیانی که واجد شرایط باشند صادر می گردد. اظهارنامه باید به امضای متقاضی برسد و همراه با اصل گواهی پلمپ دفاتر، برای صدور کارت بازرگانی ارائه شود. هر تاجر یا بازرگانی که قصد فعالیت تجاری در زمینه واردات و صادرات کالا را دارد، در اولین قدم قطعا با کلمه کارت بازرگانی مواجه خواهد شد. کارت بازرگانی در حقیقت نوعی مجوز برای چنین بازرگانانی است و دریافت آن برای انجام فعالیتهای تجاری و اقتصادی برون مرزی از خرید و ثبت سفارش تاترخیص کالااز گمرک لازم و ضروری است. اولین مرحله در شروع امور و تشریفات قانونی برای فعالیت تجاری و گمرکی دریافت کارت بازرگانی است و از آنجا که مراحل دریافت کارت بازرگانی هم شرایط و دشواریهای خاص خودش را دارد، بهتر است با آشنایی کامل و مشورت با کارشناسان این حیطه اقدام به اخذ این کارت کنید. در ادامه مقالهای در رابطه با مراحل و شرایط دریافت بازرگانی تهیه کردهایم که به گسترش کسب و کار تجاری شما کمک خواهد کرد.
- در سفارش و ثبت و ترخیص کالا دستش باز است، و دیگر اینکه حق اظهار نظر و حق العمل کاری در گمرک دارد.
- در قسمت قبل به مهمترین شرایط دریافت کارت برای اشخاص حقیقی و حقوقی اشاره کردیم.
- لذا، این کارت جهت صادرات و واردات کالا برای تاجر ضروری بوده و تاجر اعم از شخص حقیقی یا حقوقی می تواند با در دست داشتن آن برای امور تجاری از جمله گشایش اعتبار در بانک استفاده نماید.
- مدیر شرکتهای تعاوتی و دولتی و شرکتهای موضوع قانون حفاظت صنایع نیازی نیست که سابقه رابطه استخدامی با دستگاهها و سازمانهای دولتی نداشته باشند.
ثبت شرکت در تهران برای فعالیت های تجارتی، خدماتی، صنعتی و موردی قابل استفاده است. کارت موردی برای اشخاص حقیقی و حقوقی که برای یک بار خواهان ترخیص کالاهای خود هستند، صادر میشود. پیشتر نیز «دنیایاقتصاد» درباره مشکلات فعالان اقتصادی در مواجه با سامانه جامع تجارت در جریان دریافت و صدور کارتبازرگانی نوشته بود. صدور کارت بازرگانی برای بازرگانان و شرکتهای خارجی منوط به معامله متقابل است. یعنی در صورتی به بازرگانان خارجی کارت بازرگانی داده میشود که کشور آنها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی دهند.
تمامی حقوق طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران برای موسسه خدمات اداری کاج با علامت ثبت شده، محفوظ می باشد. در هیچ یک از بخش ها و صفحات سامانه، نیازی به تغییر صفحه کلید از انگلیسی به فارسی نمی باشد. در هر مرحله از تکمیل فرم ها، تنها با زدن دکمه مرحله بعد، اطلاعات درج شده در آن بخش ذخیره می شود.
ولی اینک بر اساس دستورالعمل جدید، لازم به طی رویه طولانی مدت نمی باشد. متقاضیان اخذ و تمدید کارت بازرگانی، لازم نیست که گواهی موضوع ماده 186 قانون مالیات های مستقیم را به صورت فیزیکی به به استان تهران ارائه دهند و این گواهی به شکل سیستمی از سازمان امور مالیاتی به سامانه صمت و اتاق بازرگانی تهران ارسال می گردد. این کارت برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی قابل دریافت می باشد، و افراد می توانند با ارائه مدارک به اتاق بازرگانی و عضویت در آن از همان اتاق کارت بازرگانی خود را دریافت کنند. لازم به ذکر است که هر فردی که قصد دریافت کارت بازرگانی را دارد باید در اتاق بازرگانی استانی خود ابتدا عضو باشد. علاوه بر مبالغ مذکور به گفته رضایی؛ برای صدور یا تمدید کارت بازرگانی به موجب ماده eighty قانون مبلغ forty four هزار تومان نیز به حساب دولت به عنوان درآمد وزارت صنعت، معدن و تجارت به حساب خزانه واریز می شود.
منظور از تصفیه شرکت چیست؟ و مدیر تصفیه چه کسی است؟
در برخی موارد ممکن است بعد از صدور کارت تشخیص داده شود که فرد متقاضی و دارنده کارت شرایط مورد نیاز برای دریافت کارت را نداشته است. در چنین حالتی با نظر وزارت بازرگانی ممکن است کارت شخص دارنده باطل شود. در همین راستا اگر اتاق بازرگانی یا اتاق تعاون متوجه نقص یا ایرادی شود باید این مساله را با وزرات بازرگانی درمیان بگذارد.
امروز بخش زیادی از مشکلات تمدید و صدور کارتبازرگانی بهسامانه جامع تجارت گره خورده است؛ سامانهای که قرار بود برای تسهیل تجارت طراحی و بهرهبرداری شود، اما امروز منجر بهکندشدن نبض تجارت شده است. هزینه اخذ کارت بازرگانی متغیر است و امکان تعیین یک مبلغ مشخص وجود ندارد. به طور کلی برای صدور و تمدید کارت و عضویت اتاق بازرگانی باید هزینههایی پرداخته شود. بر طبق قانون گمرکی کشور، کسانی که کارت بازرگانی دریافت میکنند مجوز دارند که در صادرات و واردات فعالیت کنند. برای تجارت خارج از مرزها و تمام فرآیندهای مربوط به صادرات و واردات ارائه کارت امری ضروری است. در ادامه انواع و شرایط دریافت کارت بازرگانی را بررسی خواهیم کرد.
اگر دارنده کارت بازرگانی مرتکب جرم قاچاق شده، علاوه بر مجازات، محکوم به ابطال کارت می گردد. طراحی و ثبت برند و علامت تجاری شما از صفر تا صد تا مرحله دریافت سند رسمی بصورت انحصاری و استعلام کاملا رایگان نام مورد نظر شما. مشاورین آگاه ثبت پس از عقد قرارداد تا زمان ثبت شرکت و چاپ در روزنامه رسمی پیگیر پرونده و پاسخگوی شما خواهند بود. ضمنا درصورت هرگونه سوال راجع به مدارک، می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید تا مشکل شما را در اسرع وقت حل کنیم.
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده صدورکارت بازرگانی اشخاص حقوقی
بنابراین یکی از مهمترین کارهایی که در این زمینه صورت گرفته الزام داشتن کارت بازرگانی برای تجار و بازرگانان میباشد. جالب است بدانید سابقه کارت بازرگانی در ایران به حدود ۷۰ سال میرسد. یعنی در صورتی به بازرگانان خارجی کارت بازرگانی داده میشود که کشور آنها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی بدهند. باید حداقل سه سال در زمینه فعالیت های تجاری به هر صورت تجربه داشته باشید و یا اینکه مدرک تحصیلی تان مربوط به فعالیت های بازرگانی باشد. اجاره نامه و یا سند آن مکانی که شما در آن فعالیت می کنید را هم باید ارائه دهید.
ارائه گواهی عدم سوء پیشینه که کمتر از 6 ماه از صدور آن گذشته باشد. ارائه گواهی بانکی شرکت مبنی بر عدم چک برگشتی بایستی ضمیمه تغییرات شرکت مدارک فوق الذکر شود. اگر در شرکت سهامی، نوع شرکت تغییر کرده است، اظهارنامه مربوط به نوع فعلی شرکت بایستی ارائه شود.
برای دریافت این کارت باید از شرایطی که گذاشته شده است برخوردار بود در صورت واجد شرایط بودن اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اقدام به صدور کارت می کنند، در ادامه مراحل قانونی و مدارک مورد نیاز صدور ثبت برند حقوقی را کامل توضیح خواهیم داد. این کارت برای تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که در فعالیت اقتصادی خود به مبادرات بازرگانی مشغول هستند صادر می گردد. در کشور تنها افرادی می توانند کار واردات و صادرات کالا را انجام دهند که دارای کارت بازرگانی باشند. شعب اتاق بازرگارنی و صنایع و معادن ایران در صورتی که متقاضی واجد شرایط باشد، برای وی کارت صادر می کنند. البته موسسه یا شرکتی که بازرگانان از طریق آن به فعالیت اقتصادی می پردازند، باید در دفتر ثبت تجاری ثبت شده باشد. مدت اعتبار این کارت با توجه به درخواست افراد از یک تا پنج سال است.